Video

Iohannis, după vizita la centrul drive-thru din Constituţiei: "Suntem într-o nouă fază a campaniei. Nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie"

De Cristian Ionescu.
Publicat: 29.04.2021, 14:24.
Actualizat: 29.04.2021, 15:35

Klaus Iohannis a vizitat primul centru drive-thru de vaccinare Covid din Bucureşti, după care a ţinut un mic discurs, în care a precizat că astfel de centre vor fi din ce în ce mai multe.

Observatornews.ro

Vaccinare Covid drive-thru, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Klaus Iohannis, preşedintele României: "Am vizitat primul centru de vaccinare drive-thru din Bucureşti, care deja putem să spunem un succes. Vin să se vaccineze în număr mare. Vor apărea tot mai multe centre de acest tip, este foarte important de ştiut că la aceste centre se poate prezenta oricine doreşte, care este rezident la noi, inclusiv românii din Diasporă. Vaccinarea este singura cale de ieşire din pandemie şi îi încurajez pe toţi românii să se vaccineze. Suntem într-o nouă fază a campaniei, în care practic nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie. Se poate merge la vaccinare pur şi simplu, cum se întâmplă la acest centru drive-thru. Sunt convins că şi în Bucureşti şi în ţară se vor organiza noi şi noi evenimente de vaccinare, maratoane şi aşa mai departe. E nevoie de această vaccinare. Vă doresc tuturor multă sănătate şi sărbători fericite"

Citește și:

Zeci de șoferi așteaptă în coloană să ajungă la primul punct, în zona de triaj epidemiologic, prima etapă vaccinării. În primele 2 ore de la deschidere au fost vaccinate 100 de persoane cu serul de la Pfizer. Unii au așteptat și mai bine de 2 ore ca să se vaccineze, dar în ciuda acestui fapt şoferii continuă să vină.

Primul centru de vaccinare de tip drive-thru din Bucureşti a fost deschis joi, la ora 8, în Piaţa Constituţiei. Centrul va funcţiona zilnic, în intervalul orar 08.00-20.00, iar personal specializat va administra serul produs de Pfizer.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.