Antena Meniu Search
x

Video Iohannis, după vizita la centrul drive-thru din Constituţiei: "Suntem într-o nouă fază a campaniei. Nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie"

Klaus Iohannis a vizitat primul centru drive-thru de vaccinare Covid din Bucureşti, după care a ţinut un mic discurs, în care a precizat că astfel de centre vor fi din ce în ce mai multe.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.04.2021, 15:35

- Observatornews.ro

Vaccinare Covid drive-thru, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Klaus Iohannis, preşedintele României: "Am vizitat primul centru de vaccinare drive-thru din Bucureşti, care deja putem să spunem un succes. Vin să se vaccineze în număr mare. Vor apărea tot mai multe centre de acest tip, este foarte important de ştiut că la aceste centre se poate prezenta oricine doreşte, care este rezident la noi, inclusiv românii din Diasporă. Vaccinarea este singura cale de ieşire din pandemie şi îi încurajez pe toţi românii să se vaccineze. Suntem într-o nouă fază a campaniei, în care practic nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie. Se poate merge la vaccinare pur şi simplu, cum se întâmplă la acest centru drive-thru. Sunt convins că şi în Bucureşti şi în ţară se vor organiza noi şi noi evenimente de vaccinare, maratoane şi aşa mai departe. E nevoie de această vaccinare. Vă doresc tuturor multă sănătate şi sărbători fericite"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zeci de șoferi așteaptă în coloană să ajungă la primul punct, în zona de triaj epidemiologic, prima etapă vaccinării. În primele 2 ore de la deschidere au fost vaccinate 100 de persoane cu serul de la Pfizer. Unii au așteptat și mai bine de 2 ore ca să se vaccineze, dar în ciuda acestui fapt şoferii continuă să vină.

Primul centru de vaccinare de tip drive-thru din Bucureşti a fost deschis joi, la ora 8, în Piaţa Constituţiei. Centrul va funcţiona zilnic, în intervalul orar 08.00-20.00, iar personal specializat va administra serul produs de Pfizer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Iohannis, după vizita la centrul drive-thru din Constituţiei: "Suntem într-o nouă fază a campaniei. Nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie"