Antena Meniu Search
x

Ionuţ avea doar 34 de ani, conducea un TIR şi a făcut infarct la volan, pe o autostradă din Franţa

Ionuţ avea doar 34 de ani, conducea un TIR şi a făcut infarct la volan, pe o autostradă din Franţa. Salvatorii l-au găsit în cabină, fără suflare. Apucase să tragă camionul pe dreapta.

Ionuţ avea doar 34 de ani, conducea un TIR şi a făcut infarct la volan, pe o autostradă din Franţa. Salvatorii l-au găsit în cabină, fără suflare. Apucase să tragă camionul pe dreapta.

Sâmbătă dimineață, în timp ce se afla într-o cursă, Ionuț și-a sunat șeful şi i-a spus că nu se simte bine, oferind detalii despre locația sa, moment în care convorbirea telefonică s-a întrerupt. Șeful său a fost cel care a sunat la numărul de urgență, cerând ajutor pentru angajatul său.

Ambulanța l-a găsit pe Ionuț în apropiere de orașul Toulouse fără suflare. Inima tânărului încetase să mai bată. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă pentru Ionuț era prea târziu.

Ionuț Costel Spiru era plecat din țară de mai bine de 10 ani pentru a-și susține familia rămasă în România. Prima tragedie a familiei Spiru a survenit în 2016, când tatăl sau a murit în urma unei boli cumplite.

Pe acelaşi subiect

Tragedia nu l-a împiedicat pe Ionuț să-și continue drumul, fiind mereu aproape de familia rămasă în țară, de mama și fratele lui.

Brăileanul și-a început activitatea de șofer profesionist la o societate din Timișoara, care avea ca obiect de activitate transportul internațional. În urmă cu 10 ani tânărul brăilean a semnat un contract de muncă cu o societate din Spania, tot în domeniul transportului internațional, și efectua curse în Spania, Franța și Germania.

Tânărul fusese acasă de Sărbători, unde a petrecut alături de familia sa. Acum, mama și fratele lui Ionuț au demarat procedurile necesare în vederea repatrierii trupului acestuia pentru a-l înmormânta la Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ionuţ avea doar 34 de ani, conducea un TIR şi a făcut infarct la volan, pe o autostradă din Franţa