Meniu LIVE
Search
x

Video Ionuţ Negrilă, poliţistul mort în Piaţa Constituţiei, a fost înmormântat. Zeci de colegi l-au condus pe ultimul drum

Ionuţ Negrilă, polițistul de 32 de ani care a sfârşit joi seară în Piața Constituției din București, într-un groaznic accident de motocicletă, a fost înmormântat acasă, la Caracal. Zeci de colegi, rude și prieteni l-au condus pe tânărul agent de la Brugada Rutieră, pe ultimul său drum.

De Veronica Micu la 02.03.2021, 22:57

Duminică a fost o zi extrem de grea pentru toți cei care l-au cunoscut pe Ionuț Negrilă

Zeci de oameni - familie, colegi și prieteni - și-au luat rămas bun de la tânărul de 32 de ani, care, joi seară, a murit în urma unui accident de motocicletă, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Ionuţ Negrilă a fost înmormântat în localitatea natală, Caracal.

Cu lacrimi în ochi, colegii polițiști de la Brigada Rutieră au venit să își ia adio de la bunul lor prieten, fiindu-i alături pe ultimul drum.

Cum s-a petrecut accidentul mortal din Piaţa Constituţiei

Potrivit surselor Observator, motociclistul se întrecea cu un alt poliţist, şi el tot pe motocicletă. Au trecut de sediul SRI, în viteză, pe o roată, s-au redresat şi au înaintat în Piaţa Constituţiei până la intersecţia cu Bulevardul Unirii.

Acolo, prietenul său a frânat când s-a făcut semaforul roşu. Agentul nu. În acelaşi moment, semaforul de pe Bulevardul Unirii s-a schimbat în verde. O maşină şi un biciclist au făcut stânga. Motociclistul a agăţat mai întâi, uşor, roata din spate a bicicletei. Apoi s-a izbit de maşină. Poliţistul a fost strivit de motocicleta care a căzut peste el.

Martor: Făceau o întrecere. Mai mulţi motociclişti. Mi se pare că erau chiar două motociclete, nu am văzut foarte bine.

Agentul care ar fi făcut liniuţe a fost chemat la audieri pentru explicaţii.

La fel şi şoferul maşinii şi biciclistul.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: La nivelul Brigăzii Rutiere a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Ionuţ Negrilă era pasionat de motociclete

Polițistul Ionuţ Negrilă a murit la doar 32 de ani şi era pasionat de motociclete. Din 2017 era agent la Poliţia Rutieră pe motocicletă.

Poliţistul nu era în misiune, ci în timpul liber. Era de aproape 10 ani la Brigada Rutieră.

"Brigada Rutieră a pierdut azi un profesionist! Ionuţ, colegul, prietenul, poliţistul, profesionistul a plecat într-un loc mai bun! Suntem alături de familie în această grea încercare prin care trece! Sincere condoleanţe!", a transmis Corpul Naţional al Poliţiştilor, într-un mesaj postat pe contul de Facebook în seara teribilului accident.

Imagini sfâșietoare după accidentul mortal

Ionuţ...

Băi, mă auzi?

Ioane? Ionuţ!

Sunt imaginile sfâşietoare surprinse de un martor, imediat după impact.

Prietenii i-au sărit în ajutor, însă poliţistul n-a dat semne de viaţă. Aceştia au sunat imediat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat minute în şir să-l resusciteze, dar fără rezultat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Ionuţ Negrilă, poliţistul mort în Piaţa Constituţiei, a fost înmormântat. Zeci de colegi l-au condus pe ultimul drum

Breaking News

Criza energiei creează o nouă ordine europeană

Criza energiei creează o nouă ordine europeană