Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ionuţ s-a înfipt cu maşina direct într-un copac, în Vaslui. A murit pe loc la doar 22 de ani, în faţa prietenilor cu care s-ar fi luat la întrecere

Doar 22 de ani şi o ultimă cursă sfârşită dramatic într-un copac, în ultima zi din octombrie. Ionuţ a pierdut controlul volanului, s-a izbit mai întâi într-un cap de pod, după care s-a lovit de pomul aflat pe marginea şoselei. Impactul a fost atât de violent, încât maşina pare că s-a încolăcit în jurul copacului.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 11:51

Tânărul din comuna vasluiană Pungești nu a avut nicio şansă. Şi-a pierdut viața în localitatea Siliştea, chiar în faţa prietenilor săi, cu care se întrecea şi care rămăseseră în spate. Au privit şocaţi cum amicul lor îşi pierde viaţa.

A murit în faţa prietenilor săi

Potrivit vremeanoua, martorii accidentului spun că în momentul când a intrat în curbă, Ionuţ ă era urmat îndeaproape de o altă mașină, cu care se pare că făcea întrecere. Prietenii săi, aflați în mașina din spate, au oprit și au încercat să-l scoată din fiarele contorsionate, fără nicio șansă de reușită. Aceștia au sunat la 112, însă echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut altceva decât să constate decesul.

Tânărul lucra în străinătate, iar atunci când se întorcea acasă, obișnuia să facă liveuri pe Facebook de la volan. „Pompierii militari au extras victima, însă aceasta nu prezenta semne vitale, medicul de pe ambulanța SMURD fiind nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de 22 ani”, a transmis ISU Vaslui.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. “Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Pungești, care conducea un autoturism înmatriculat în județul Iași, pe direcția Pungești – Armășoaia, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi acroșat un copac. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ionuţ s-a înfipt cu maşina direct într-un copac, în Vaslui. A murit pe loc la doar 22 de ani, în faţa prietenilor cu care s-ar fi luat la întrecere