Antena Meniu Search
x

Ipoteză înfiorătoare în cazul accidentului din Timiș, unde patru oameni au murit spulberați de tren: "Dacă e şi soarele în faţă, nu se mai vede nimic"

Tragedie în judeţul Timiş! Patru oameni au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren de marfă care transporta şi o substanţă inflamabilă. Totul s-a întâmplat la o trecere semnalizată. Nu este exclus ca şoferul fie să nu se fi asigurat, fie să nu fi văzut indicatorul din cauza soarelui.

Vezi și

Tragedie în judeţul Timiş! Patru oameni au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren de marfă care transporta şi o substanţă inflamabilă. Totul s-a întâmplat la o trecere semnalizată. Nu este exclus ca şoferul fie să nu se fi asigurat, fie să nu fi văzut indicatorul din cauza soarelui. Circulaţia feroviară a fost blocată în zonă mai bine de o oră. Atenție, imagini care vă pot afecta emoţional.

Un bărbat şi trei femei. În total patru oameni au murit pe loc. Totul s-a întâmplat între staţiile Tapia şi Lugoj. Impactul a fost nimicitor. Una dintre victime a rămas încarcerată, iar celelalte au fost aruncate din autoturism.

Şoferul de 48 de ani ar fi ignorat toate avertizările şi s-a aventurat spre moarte. A luat cu el şi ceilalţi pasageri.

Vagoanele trenului erau toate încărcate cu izopentan, un lichid inflamabil. Din fericire nu a existat pericol de explozie. Şi în urmă cu cinci luni patru tinere cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani au murit după ce maşina lor a fost spulberată de un tren în localitatea Jibou, judeţul Sălaj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ipoteză înfiorătoare în cazul accidentului din Timiș, unde patru oameni au murit spulberați de tren: "Dacă e şi soarele în faţă, nu se mai vede nimic"