Antena Meniu Search
x

Video Ipoteza pe care merg anchetatorii în cazul Sarei, fata de 15 ani din Braşov care a murit după ce a căzut de la etajul 8

Oamenii legii încearcă să facă lumină în cazul morții adolescentei de 15 ani, care a căzut de la etajul opt al unui bloc din Brașov. Incidentul i-a șocat pe colegi, prieteni și pe cunoscuții Sarei, fata pe care medicii au încercat timp de aproape o oră să o aducă înapoi la viață. Chiar diriginta fetei susţine că adolescenta nu a dat de bănuit că ar avea probleme.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 09.04.2024, 08:07

Vezi și

Vestea că fata de 15 ani a căzut de la etajul opt și nu mai este, i-a şocat pe toți cunoscuții Sarei. Fata participa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o petrecere acasă la verișoara ei. Nimic din viața adolescentei nu a prevestit o asemenea dramă. "Suntem socati. Am tot sperat ca nu e adevarat. Un copil deschis,un copil vesel, sociabil, comunicativ, cu o buna stare si o energie foarte buna, am fost in excursie, am avut 'Scoala altfel', un copil cu multe initiative", a declarat Ionela Holban, diriginte.

Ipoteza pe care merg anchetatorii

Colegi, cunostinte, prieteni, i-au aprins lumanari in locul in care, in noaptea de sambata spre duminica si-a pierdut viata, fata in varsta de doar 15 ani. Anchetatorii au informații că la petrecere s-ar fi consumat alcool, însă nu pot spune dacă fata de 15 ani băuse decât după ce primesc rezultatele expertizei toxicologice.

"Era vorba despre o adunare intre mai multe persoane, cam de aceeasi varsta. In acest moment se efectueaza audieri ale persoanelor implicate si desigur se fac si actele medico legale. Momentan se investigheaza o infractiune de ucidere din culpa", a declarat Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. Apartamentul în care a avut loc petrecerea a fost sigilat de anchetatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ipoteza pe care merg anchetatorii în cazul Sarei, fata de 15 ani din Braşov care a murit după ce a căzut de la etajul 8