Antena Meniu Search
x

Moarte misterioasă în Brașov: O fată de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc, în timpul unei petreceri

O fată de 15 ani a căzut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit. Polițiștii spun că adolescenta s-ar fi aruncat.

de Redactia Observator

la 07.04.2024, 16:12

bloc
Tragedie în Brașov: O fată de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc - Shutterstock (arhivă)

Din primele informații obținute de reporterii Observator, fata în vârstă de 15 ani participa la o petrecere, acasă la verișoara ei, al cărei părinți sunt plecați în Marea Britanie. Noaptea trecută, adolescenta a devenit agitată la un moment dat. Prietenii au dus-o într-o cameră, să își revină, și au lăsat-o singură. Când au revenit să vadă cum se mai simte s-au îngrozit. Tânăra era căzută jos, în fața blocului.

Fată moartă după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc. Ce spune Poliția din Brașov

Poliția Brașov a fost sesizată duminică, la ora 2.00, printr-un apel de urgență, că o persoană este în stare de inconștiență, în fața unui imobil din municipiul Brașov.

"La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție, care au efectuat cercetări, în urma cărora s-a stabilit că, de la etajul cu nr. 8 al unui bloc, situat în municipiul Brașov, o persoană, de gen feminin, în vârstă de 15 ani, s-ar fi precipitat", transmite, duminică, Poliția Brașov.

Pe acelaşi subiect

Adolescenta în vârstă de 14 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 

Din cauza leziunilor produse, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au declarat decesul tinerei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a se lămuri toate aspectele și circumstanțele care au dus la producerea acestui incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Moarte misterioasă în Brașov: O fată de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc, în timpul unei petreceri