Antena Meniu Search
x

Ipoteză şocantă în cazul exploziei dintr-un apartament din Constanţa, de săptămâna trecută. Tânărul care locuia acolo nu a mai fost văzut de patru zile

O explozie puternică a zguduit joi, la puţine ore după prânz, un bloc din Constanţa. Locuinţa a fost incediată, dar, din fericire, nu au existat victime.

O explozie puternică a zguduit joi, la puţine ore după prânz, un bloc din Constanţa. Locuinţa a fost incediată, dar, din fericire, nu au existat victime, locatarii blocului reuşind să se salveze la timp. În apartamentul ars nu a fost găsit nimeni, numai că bărbatul care locuia aici nu a mai fost văzut de patru zile, lipsind şi de la serviciu.

Explozia a avut loc puţin după ora 13 şi s-a produs, spun pompierii, din cauza unei acumulări de gaze. Anchetatorii iau acum în calcul inclusiv provocarea intenţionată a incendiului. Mai ales că locatarul, care era chiriaş în apartament, e dispărut de patru zile. Există bănuiala că ar fi deschis gazele şi a plecat de acasă, dispărând de atunci fără urmă.

Daniel Rohozneanu, 22 de ani, proaspăt absolvent al Şcolii Militare de Maiştri de Marină, nu s-a mai prezentat la unitate, la serviciu, de joi, în acest moment fiind dat dezertor. Nimeni nu l-a mai văzut şi e căutat atât de militari, cât şi de apropiaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ipoteză şocantă în cazul exploziei dintr-un apartament din Constanţa, de săptămâna trecută. Tânărul care locuia acolo nu a mai fost văzut de patru zile