Antena Meniu Search
x

Ipoteză şocantă în cazul tragediei de la Viişoara! Roata microbuzului cu muncitori s-ar fi desprins în mers

O ipoteză şocantă schimbă radical cursul anchetei de la Viişoara. Şuruburile care fixau roata microbuzului s-ar fi desprins în timpul mersului.

Vezi și

În ziua în care cele nouă victime ale tragediei de la Viişoara au fost conduse pe ultimul drum, o ipoteză şocantă schimbă radical cursul anchetei. Şuruburile care fixau roata microbuzului s-ar fi desprins în timpul mersului.

Trei sate din două judeţe au fost în doliu în Sâmbăta Mare. Sute de oameni au venit să-i conducă pe ultimul drum pe cei nouă tineri înecaţi în râul Bistriţa. 

Anchetatorii au însă noi probe şi o nouă ipoteză. Roata dubei, care nu a fost găsită în ziua tragediei, a fost adusă acum de şoferul celui de-al doilea microbuz care transporta muncitori. Bărbatul a luat-o în noaptea în care prietenii lui au pierit în apele Bistriţei.

Dacă iniţial anchetatorii vorbeau de explozia unui pneu, după ce au analizat janta, situaţia s-a schimbat radical. Patru dintre şuruburi lipsesc, al cincilea s-a rupt, iar anvelopa era puternic uzată.

Singurul supravieţuitor al accidentului a povestit, pe patul de spital, că duba în care fratele şi prietenii lui au murit a fost în service înainte de a porni la drum.

Anchetatorii nu exclud nicio ipoteză şi vor să afle cine a schimbat ultima oară roata. Orice detaliu poate face diferenţa între viaţă şi moarte. 

Anchetatorii verifică însă şi o a doua ipoteză, mult mai şocantă. Există voci care susţin că slăbirea prezoanelor este modul prin care alţi şoferi aleg să se răzbune. Deşi, deocamdată, nu există indicii ale unei mâini criminale, janta va fi supusă unei expertize criminalistice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ipoteză şocantă în cazul tragediei de la Viişoara! Roata microbuzului cu muncitori s-ar fi desprins în mers