Video

ÎPS Teodosie cheamă în continuare la Peştera Sfântului Apostol Andrei: "Fiind români nu pot să fie împotriva fraţilor lor"

De Cristian Ionescu.
Publicat: 30.11.2020, 11:12.
Actualizat: 30.11.2020, 12:13

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a spus că aşteaptă să vină mai mulţi la credincioşi la ceremonia religioasă de la Peştera Sfântului Apostol Andrei.

IPS Teodosie continua sa cheme credinciosii la rugăciune

observatornews.ro

Zeci de maşini cu oameni din alte localităţi decât Ion Corvin au sosit luni dimineaţă la Peştera Sfântului Apostol Andrei, fiind verificaţi de către poliţişti şi de către jandarmi.

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie: "Aşteptăm să vină mai mulţi credincioşi. Am văzut că este bunăvoinţă pentru că toţi sunt români, fiind români nu pot să fie împotriva românilor, fiind creştin-ortodocşi nu pot să fie împotriva fraţilor lor. Românii care sunt acasă ne pot umări pe Facebook, pe pagina Arhiepiscopiei să se roage împreună cu noi, să simtă că harul de la Peştera Sfântului Andrei, dacă se roagă sincer şi curat, că nu au putut ajunge, ajunge harul lui Dumnezeu la ei, rugându-ne noi şi pentru ei".

La ceremonia religioasă nu pot participa decât cei care au domiciliul în localitatea Ion Corvin pe raza căreia se află Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei.

Peste 130 de jandarmi şi poliţişti asigură măsurile de ordine publică la această ceremonie religioasă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.