Antena Meniu Search
x

IPS Teodosie, despre păcatul de a merge la mare: „Dacă nu rămâi în zona cuviinţei, sigur că e păcat. Mi se pare o ruşine, de neacceptat”

IPS Teodosie a explicat în stilul său caracteristic în ce condiţii să mergi la mare poate fi un păcat de neconceput.

de Monica Palade

la 06.07.2021, 14:15

Vezi și

Răspunzând la întrebarea dacă este păcat sau nu ca un creştin să meargă la mare, arhiepiscopul Tomisului a oferut două situaţii.

„Dacă te duci la mare şi nu rămâi în zona cuviinţei, sigur că e păcat. Am auzit, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care merg la mare şi se duc total dezbrăcaţi, cu tot cu copii. Mi se pare o ruşine, de neacceptat”, a spus episcopul în cadrul unei emisiuni de la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului.

Nu e păcat dacă mergi cu bunăcuviinţă

„Cel care merge pe plajă cu bunăcuviinţă, pentru sănătate nu săvârşeşte un păcat. Cum să fie păcat? E un tratament. Trebuie să meargă omul cu bunăcuviinţă, să-şi ţină mintea în frâu, să privească numai unde se cuvine, să meargă în familie, să nu privească ce nu trebuie şi unde nu trebuie. Nu e păcat dacă mergi pentru sănătate, păstrezi bunacuviinţă şi nu deviezi de la moralitate. Este foarte sănătos şi bine să mergi la mare”, a concluzionat Arhiepiscopul Tomisului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » IPS Teodosie, despre păcatul de a merge la mare: „Dacă nu rămâi în zona cuviinţei, sigur că e păcat. Mi se pare o ruşine, de neacceptat”