Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ÎPS Teodosie se poate întoarce la catedră, după ce a câștigat procesul cu Universitatea Ovidius din Constanța

 Arhiepiscopul Tomisului se poate întoarce la catedră ca profesor titular, după ce a câștigat procesul cu Universitatea Ovidius din Constanța.

de Redactia Observator

la 19.01.2023 , 17:48

ÎPS Teodosie se poate întoarce la catedră, după ce a câștigat procesul cu Universitatea Ovidius din Constanța - Hepta/Mediafax/Andreea_Alexandru

"Admite recursul. Casează în tot hotărârea atacată şi, rejudecând, dispune: Admite în parte cererea. Dispune anularea Hotărârii Senatului nr.623/29.07.2021 numai în ceea ce îl priveşte pe reclamant. Respinge restul capetelor de cerere. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei azi, 19.01.2023", se arată în minuta instanței.

Se poate întoarce la catedră

Senatul universității l-a oprit ÎPS Teodosie de la predare, pentru că avea vârsta de pensionare. El a contestat însă decizia, iar acum se poate întoarce imediat la catedră.

Articolul continuă după reclamă

„De astăzi ÎPS Teodosie redevine profesor titular, asta dupa ce Senatul îi respinsese cererea, având în vedere vârsta de pensionare. Pe fond, acțiunea s-a respins, iar în recurs ÎPS a câștigat”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » ÎPS Teodosie se poate întoarce la catedră, după ce a câștigat procesul cu Universitatea Ovidius din Constanța