Antena Meniu Search
x

Israela a lăsat în urma ei o avere fabuloasă. Fostul soţ, Liviu, ar putea fi unul dintre moştenitori

Israela Vodovoz a murit vineri seara şi a lăsat în urma ei o avere fabuloasă.

Israela a lăsat în urma ei o avere fabuloasă. Fostul soţ, Liviu, ar putea fi unul dintre moştenitori

Israela Vodovoz a murit vineri seara şi a lăsat în urma ei o avere fabuloasă. Fostul ei soţ, Liviu, mai tânăr decât ea cu 22 de ani, ar putea fi unul dintre moştenitori.

În vârstă de 67 de ani, Israela a fost găsită fără suflare în baia locuinţei ei, decesul fiind unul natural, provocat de un atac cerebral. Surse apropiate ei susţin că averea lăsată în urma ei se ridică la aproape 50 de milioane de euro. În urmă cu doi ani, ea îşi făcuse testamentul şi se pare că între moştenitori e şi Liviu Arteni. Ba chiar, există voci care susţin că acesta va primi jumătate din averea fostei soţii.

Bărbatul locuieşte de mai multă vreme în Franţa, unde a plecat după divorţul de Israela, din decembrie 2016. Avocata acesteia susţine însă că Liviu a fost permanent sprijinit financiar de cea care i-a fost opt ani soţie.

Israela şi Liviu au divorţat în decembrie 2016, după ce ea a făcut publice agresiunile fizice la care bărbatul o supunea.

Conforma declaraţiilor avocatei Israelei, ea va fi înmormântată în Israel, acolo unde trăieşte familia ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Israela a lăsat în urma ei o avere fabuloasă. Fostul soţ, Liviu, ar putea fi unul dintre moştenitori