Antena Meniu Search
x

Englezii, SCANDALIZAŢI pe reţelele de socializare după ce publicaţia Metro l-a făcut pe ROMÂNUL EROU de la Londra "un adevărat britanic": "Ne iau job-urile", "Să stea departe de ţara noastră!"

Mii de oameni au aclamat curajul lui Florin Morariu, brutarul român care s-a luptat cu teroriştii pe London Bridge şi chiar l-a pus la pămânr pe unul dintre atacatori cu o navetă de pâine. Aşa îşi încep articolul jurnaliştii de la ziarul britanic The Metro, care se distribuie gratuit la metrourile din Londra.

Mii de oameni au aclamat curajul lui Florin Morariu, brutarul român care s-a luptat cu teroriştii pe London Bridge şi chiar l-a pus la pămânr pe unul dintre atacatori cu o navetă de pâine. Aşa îşi încep articolul jurnaliştii de la ziarul britanic The Metro, care se distribuie gratuit la metrourile din Londra.

Publicaţia a stârnit o adevărată isterie pe reţelele de socializare după ce, pe prima pagina a ediţiei de ieri, 6 iunie, a scris că românul Florin Morariu este „un adevărat britanic”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulţi l-au lăudat pe român pentru curajul de care a dat dovadă în faţa teroriştilor, însă au fost şi britanici care l-au ironizat pe Florin şi au acuzat faptul că est europenii le iau locurile de muncă.

"Nu este trist că oameni precum Florin au fost demonizaţi de cei care şi-au dorit Brexitul? Nu am respect pentru cei care gândesc aşa..." - Peeka‏ @Peeka_P.

"Aceşti oameni fac din ţara asta un loc mai bun" - The Northern Star‏ @sabaiteir.

"Ne iau job-urile şi acum sunt britanici. Asta nu va mai dura mult" - June Nostradamus‏ @JuneNostradamus.

"Acel tip de oameni care ar trebui să stea departe de ţara noastră...aceşti est europeni. Slavă cerului că avem Brexit!" - Caoimhe Buckley.

"Este deja plin în Marea Britanie. Nu mai avem loc pentru aceşti oameni muncitori şi curajoşi" - Flaykie Shas.

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, vrea ca Florin Morariu, numit erou în Marea Britanie, să fie decorat. 

"L-am felicitat pentru gestul deosebit pe care l-a făcut. N-aş spune eroic, neapărat, că e un pic, aşa, prea sentimental, dar e un gest extraordinar.

(...) I-am spus că eu mă gândesc foarte serios să-i propun ministrului Afacerilor Externe şi, prin minister, preşedintelui României să primească o decoraţie a statului român, ca un semn de recunoaştere, pentru un gest care devine oarecum simbolic pentru ceea ce înseamnă românii din Marea Britanie", a declarat luni Mihalache.

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 48 au fost rănite în urma atentatului care a început pe London Bridge şi a continuat prin carnagiul din zona Borough Market.

Citește și ULTIMA ÎMBRĂŢIŞARE. Un copil de 4 ani A MURIT DE FOAME, fiind găsit ÎNCLEŞTAT cu braţele în jurul CADAVRULUI MAMEI. Femeia murise cu DOUĂ SĂPTĂMÂNI în urmă

Citește și ŞOCANT! Adolescentele dispărute din Iaşi au fost abandonate de poliţiştii locali într-un CENTRU DE PLASAMENT! Părinţii nu au avut habar

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Englezii, SCANDALIZAŢI pe reţelele de socializare după ce publicaţia Metro l-a făcut pe ROMÂNUL EROU de la Londra "un adevărat britanic": "Ne iau job-urile", "Să stea departe de ţara noastră!"