Antena Meniu Search
x

Italianul depistat cu coronavirus şi-ar fi vizitat iubita în Gorj şi ar fi fost la vânătoare

Italianul depistat pozitiv cu coronavirus la întoarcerea în Italia, din România, ar fi fost în vizită la iubita sa din Gorj, apoi şi-ar fi petrecut timpul mergând la vânătoare, în judeţ, potrivit unor surse. Italianul ar mai fi fost şi în Dolj, la mama iubite, informează aceleaşi surse.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.02.2020, 18:58

Doi medici în costume de protecţie
Italianul cu coronavirus a fost la iubita sa, în Gorj şi la mama femeii, în Dolj - Foto Profi Media
  • Italianul confirmat cu coronavirus după ce s-a întors din România a fost la iubită, în Gorj.

Italianul depistat pozitiv cu coronavirus la întoarcerea în Italia, din România, ar fi fost în vizită la iubita sa din Gorj, apoi şi-ar fi petrecut timpul mergând la vânătoare pe un fond privat, în judeţ, potrivit unor surse. Italianul ar mai fi fost şi în Dolj, la Craiova, la mama iubite, informează aceleaşi surse.

Un italian a fost depistat pozitiv cu coronavirus la întoarcerea în Italia, din România, prezentându-se singur la spitalul din Cattolica, după ce a manifestat simptome specifice infecţiei.

Medicii l-au transportat la Rimini pentru analize detaliate si a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Ministerul de Externe român informează că a efectuat de urgenţă demersuri la autorităţile italiene, pentru a obţine informaţii în legătură cu vizita pe teritoriul României.

"Bărbatul are cetățenie italiană și, potrivit informațiilor disponibile la acest moment, a fost în România, în Craiova, în perioada 18-22 februarie. În această perioadă bărbatul a vizitat rudele soției sale, cetățean român, și a avut mai multe întâlniri de afaceri. Autoritățile române au activat protocoalele necesare în acest tip de situație, urmând a fi declanșată o anchetă epidemiologică și dispuse măsurile de carantină sau izolare, după caz", informează Grupul de Comunicare Strategică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Italianul depistat cu coronavirus şi-ar fi vizitat iubita în Gorj şi ar fi fost la vânătoare