Antena Meniu Search
x

Italianul de 71 de ani, cu coronavirus, ar fi fost în două judeţe din România, înainte să se întoarcă în Italia

Italianul depistat cu coronavirus, în Italia, după ce s-a întors din România ar fi vizitat două judeţe, Gorj şi Dolj, potrivit unor surse. În judeţul Dolj  fost la mama iubitei sale, în vizită, iar în Gorj la iubita sa, apoi la o partidă de vânătoare, pe un fond privat.

de Redactia Observator

la 28.02.2020, 12:36

Italianul depistat cu coronavirus
Un italian depistat cu coronavirus în Italia a vizitat două judeţe din România - Foto Profi Media
  • Italianul cu coronavirus s-a plimbat prin două judeţe, îninte să se întoarcă în Italia şi să fie depistat pozitiv.

Italianul de 71 de ani, depistat cu coronavirus în Italia, după ce s-a întors din România, ar fi vizitat două judeţe, Gorj şi Dolj, potrivit unor surse. În judeţul Dolj  fost la mama iubitei sale, în vizită, iar în Gorj la iubita sa, apoi la o partidă de vânătoare, pe un fond privat, spun surse.

Imediat ce s-a întors în Italia el a început să se simtă rău şi a mers singur la spital, unde, în urma testelor, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus.

Ministerul de Externe român a efectuat de urgenţă demersuri la autorităţile italiene, pentru a obţine informaţii în legătură cu vizita italianului pe teritoriul României, aflând că bărbatul a fost în România, în Craiova, în perioada 18-22 februarie. În această perioadă bărbatul a vizitat rudele soției sale, cetățean român, și a avut mai multe întâlniri de afaceri.

Autoritățile române au activat protocoalele necesare în acest tip de situație, urmând a fi declanșată o anchetă epidemiologică și dispuse măsurile de carantină sau izolare, după caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Italianul de 71 de ani, cu coronavirus, ar fi fost în două judeţe din România, înainte să se întoarcă în Italia