Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au fost prinşi italienii care au ignorat copilul unor români, aruncat pe şosea după un accident în Italia

Cele două persoane care au ignorat un accident rutier grav cu români, petrecut în Italia, la Pesaro, şi au plecat mai departe fără să acorde ajutor, au fost identificate. Deşi copilul celor doi români zăcea inconştient pe şosea, cei doi italieni au oprit, s-au uitat, apoi au plecat.

de Redactia Observator

la 09.11.2018 , 17:56

Cele două persoane care au ignorat un accident rutier grav cu români, petrecut în Italia, la Pesaro, şi au plecat mai departe fără să acorde ajutor, au fost identificate.

Deşi copilul celor doi români zăcea inconştient pe şosea, cei doi italieni au oprit, s-au uitat, apoi au plecat.

Doi soţi de origine română au fost implicaţi într-un accident grav în Italia, după ce maşina pe care o conduceau, un Volkswagen Passat, a fost lovită în lateral de o altă maşină. În urma impactului, copilul celor doi români a fost proiectat prin lunetă, pe asfalt.

Articolul continuă după reclamă

Cealaltă mașină s-a oprit iniţial, două persoane au ieşit să verifice daunele, însă au plecat imediat de la locul accidentului, fără să-l anunţe.

Pe acelaşi subiect

În urma unei investigațiilor detaliate și complexe, poliţia italiană a anunţat că i-a găsit pe cei doi. Deosebit de relevantă a fost urmărirea imaginilor camerelor de supraveghere care supravegheau traficul în secțiunea respectivă.

Este vorba despre doi italieni, afacerişti, în vârstă de 60, respectiv 70 de ani, care au fost conduşi la Poliţie pentru audieri. Ei au recunoscut că au părăsit scena accidentului fără să ofere ajutor sau să anunţe evenimentul.

Copilul celor doi români a fost transportat la spitalul din Pesaro, sub prognostic rezervat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Au fost prinşi italienii care au ignorat copilul unor români, aruncat pe şosea după un accident în Italia