Antena Meniu Search
x

Îţi dau lacrimile! I-a compus soţiei bolnave câte un poem pentru fiecare an petrecut împreună

Cu siguranţa aţi văzut "The Notebook"! Ei bine, povestea de mai jos nu este un scenariu de film, ci crunta realitate! Dragostea adevărată este scrisă în 48 de poezii de către Len Biddlecombe pentru soţia sa grav bolnavă!

Cu siguranţa aţi văzut "The Notebook"! Ei bine, povestea de mai jos nu este un scenariu de film, ci crunta realitate! Dragostea adevărată este scrisă în 48 de poezii de către Len Biddlecombe pentru soţia sa grav bolnavă!

Romantic incurabil, britanicul Len Biddlecombe, un şofer de taxi pensionat, i-a dedicat iubitei sale de-o viaţă, Barbara, 48 de poezii insiprate de anii petrecuţi împreună, în semn de mulţumire că l-a făcut un bărbat fericit şi că i-a fost mereu alături.

Femeia suferă de Alzheimer, nu mai poate să vorbească şi abia reuşeşte să se mai mişte, dar Len merge zi de zi la azilul unde este îngrijită şi îi repovesteşte momentele frumoase pe care le-au trăit împreună. Povestea aminteşte de celebrul scenariu al filmului "The Notebook".

Barbara ascultă, zâmbeşte, fără să ştie că protagoniştii din poeme sunt chiar ei, amintitile fiindu-i luate de cruda boală Alzheimer.

"Primele poezii sunt despre Barbara, iar următoarele se referă la noi ca la o familie, după ce s-au născut copiii. Apoi, pe măsură ce timpul a trecut, am compus mai ales poezii pentru soţia mea, mai degrabă decât despre ea. Este o trecere în revistă a vieţii noastre, de la prima întâlnire până în ziua de azi", a povestit Len Biddlecombe pentru Daily Mail.

Poeziile  au fost publicate anul acesta într-un volum intitulat "O viaţă de iubire", iar bărbatul a mărturisit că cel mai greu i-a fost să scrie ultimul poem, care a inspirat şi titlul cărţii: "The Final Poem: A Life of Love“.

"A venit timpul să pun punct poemelor pe care ţi le-am dedicat, / Viaţa noastră plină de iubire se apropie de final, / Chiar şi după ce am scris ultimul vers mi-a fost greu să înţeleg / Soartă crudă care şi-a luat plată cu vârf şi îndesat", este prima strofă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Îţi dau lacrimile! I-a compus soţiei bolnave câte un poem pentru fiecare an petrecut împreună