Antena Meniu Search
x

Jaf la o casă de pariuri din Târgu Jiu. Tâlharul a fugit cu 17.000 de lei

Este alertă maximă la Târgu Jiu, după ce aseară o casă de pariuri aflată în centrul oraşului a fost jefuită. Un bărbat a intrat în agenţie şi, după ce a lovit-o pe angajată, a scos şi un cuţit şi a ameninţat-o. Individul a reuşit să fure toţi banii

de Redactia Observator

la 20.03.2019, 11:44

Vezi și

Este alertă maximă la Târgu Jiu, după ce aseară o casă de pariuri aflată în centrul oraşului a fost jefuită. Un bărbat a intrat în agenţie şi, după ce a lovit-o pe angajată, a scos şi un cuţit şi a ameninţat-o. Individul a reuşit să fure toţi banii: 17.000 de lei, apoi s-a făcut nevăzut.

Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere. Tâlharul a intrat peste fata care era în agenţie în jurul orelor 22. Speriată, femeia i-a dat toți banii din casa de marcat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările continuând pentru identificarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală.

Este cel de al treilea jaf care se petrece în ultima perioadă în judeţul Gorj. Ieri dimineaţă, o tentativă a avut loc la o sucursală bancară din localitatea Târgu Logreşti. Iar acum o lună, un bărbat a furat 7000 de euro dintr-o casă de amanet, după ce a ameninţat-o pe angajată cu un pistol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Jaf la o casă de pariuri din Târgu Jiu. Tâlharul a fugit cu 17.000 de lei