Antena Meniu Search
x

Jaf filmat la o benzinărie din Giurgiu. Cine e bărbatul care a furat o maşină şi a ameninţat o tânără cu un cuţit

Jaf surprins de camerele de supraveghere într-o benzinărie din Giurgiu. Un bărbat a furat o maşină după ce a ameninţat-o cu un cuţit pe iubita unui şofer care tocmai intrase să plătească la casă combustibilul alimentat.

Vezi și

Jaf surprins de camerele de supraveghere într-o benzinărie din Giurgiu. Un bărbat a furat o maşină după ce a ameninţat-o cu un cuţit pe iubita unui şofer care tocmai intrase să plătească la casă combustibilul alimentat.

E poliţistul care a l-a oprit pe atacator cu focuri de armă. Aproape 30 de kilometri l-a urmărit, noaptea, pe un drum din Giurgiu. A comunicat tot timpul cu colegii lui şi a cerut întâriri. 

Înregistrare din timpul urmăririi atacatorului:

- Sunt în spatele lui, la ieşire din Bucşani! -A plecat tot cu maşina, nu ai tras în pneuri?

-Am tras, şase, un încărcător, dar tot a plecat!

La miezul nopţii, un apel la 112 anunţa că într-o benzinărie din Giurgiu, un bărbat a furat o maşină.

Ascuns, individul a aşteptat ca un client al benzinariei sa vina, sa-si lase masina descuiata si cheile in contact, in timp cesi plateste alimentarea la casa. Cand s-a ivit ocazia, a actionat. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din benzinărie, se vede cum atacatorul, un tânăr de 35 de ani din Giurgiu, îşi urmăreşte victima. 

În timp ce bărbatul plăteşte carburantul, afară, atacatorul îi ameninţă iubita cu un cuţit, o scoate din maşină, urcă la volan şi dispare.

Şoferul rămas fără maşină, un tânăr de 32 de ani din Zimnicea, anunţă poliţia. 

GEORGE PATENTAŞU, purtător de cuvânt la IPJ Giurgiu:

Politistii au alertat toate echipajele aflate in teren. 

Dupa vreo 20 de minute de urmarire, suspectul a oprit masina langa un camp de la Ghimpati. Politistii l-au somat sa coboare din autoturism, dar bar'batul a demarat in tromba. Politistii au pus mana pe pistoale si au tras spre autoturism. 

IULIAN GOGOAŞĂ, agent şef adjunct la Poliţia Ghimpaţi

Am executat 6 focuri cu armamentul din dotare asupra pneurilor. Tot la o viteza de peste o suta de kilometri pe ora, chiar daca avea pneul spart, a mai rulat 10 kilometri. 

Când a fost prins, i-a şocat pe poliţişti cu răspunsul său. Le-a spus că îşi dorea să se plimbe cu maşina, iar mama i-a ascuns cheile. 

Tânărul era băut şi a refuzat să meargă la spital pentru probe de sânge. 

Patima jocurilor de boroc şi alcoolul l-ar fi împins spre o asemenea faptă. Bărbatul a fost căsătorit şi este tată a doi copii. 

Acum are dosar penal pentru tâlhărie calificată şi sustragerea de la prelevarea de probe biologice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Jaf filmat la o benzinărie din Giurgiu. Cine e bărbatul care a furat o maşină şi a ameninţat o tânără cu un cuţit