Antena Meniu Search
x

Jaf ca-n filme în Constanţa. Hoţii au furat mai multe bancomate cu o mașină de teren

Imagini ca-n filme au fost suprinse de camerele de supraveghere în Constanţa. Hoţii au venit la furat cu o maşină de teren.

Vezi și

Imagini ca-n filme au fost suprinse de camerele de supraveghere în Constanţa. Hoţii au venit la furat cu o maşină de teren. Parcă inspiraţi din peliculele de acţiune, au spart două magazine şi, în câteva minute, au plecat cu bancomatele. Se pare că şi arma atacului, maşina, ar fi furată.

La ora 3 dimineaţa, în Medgidia, hoţii intră în hipermarket cu o maşină de teren. Autoturismul este parcat în magazin cu spatele, după ce face zob uşile de termopan. Unul dintre hoţi se strecoară înăuntru să ajute. Într-un minut, bancomatul este scos pe braţe afară. Hoţii îl pun în maşină şi dispar.

Indivizii par specializaţi în furturi la minut. Au venit pregătiţi cu cagule, mănuşi să nu lase amprente, dar şi un scenariu pentru poliţişti. Cu o jumătate de oră înainte, aceştia au simulat o spargere la un alt supermarket din oraş. În timp ce poliţiştii anchetau o pistă greşită, hoţii şi-au văzut liniştiţi de treabă.

Trei ore mai târziu, la 6 şi jumătate dimineaţa, hoţii au dat o nouă lovitură după exact acelaşi scenariu, 30 de kilometri distanţă, în Hârşova. Camera de supraveghere a surprins aceeaşi maşină, pe drum. 

Autoturismul folosit pentru a da loviturile a fost şi el furat cu o seară înainte din faţa unui service auto. Proprietara l-a dus la reparaţii, dar pentru că nu avea loc în curte, l-a lăsat la poartă.

Cele două bancomate sunt folosite de clienţi pentru a face diferite plăţi şi, potrivit unor surse, paguba nu depăşeşte câteva mii de lei. Poliţiştii îi caută pe hoţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Jaf ca-n filme în Constanţa. Hoţii au furat mai multe bancomate cu o mașină de teren