Antena Meniu Search
x

Video Jaf de peste 100.000 de euro în Târgu Jiu. Hoții au dat lovitura la pont, în apartamentul unui tânăr de 21 de ani

Jaf ca-n filme în Târgu Jiu. Doi tineri au furat dintr-un apartament ceasuri şi bijuterii în valoare de 100.000 de euro. Unul dintre hoţi a fost prins chiar când încerca să părăsească țara. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 11.04.2023, 13:47

Vezi și

Anchetatorii bănuiesc că spargerea s-a dat la pont. Tânărul de 21 de ani, proprietarul apartamentului, nu era acasă în momentul în care hoții au dat lovitura. Bărbatul locuiește la parter așa că celor doi indivizi le-a fost de ajuns să forțeze un geam și să intre în locuință.

Unul dintre autorii jafului, prins pe Aeroportul Otopeni când încerca să fugă din țară

Au adunat din casă ceasuri scumpe, bijuterii din aur și un telefon mobil. Toate bunurile sunt în valoare de 100.000 de euro. Polițiștii au făcut mai multe percheziții și au reușit să identifice autorii, doi tineri din Gorj și, respectiv Vâlcea. Acesta din urmă a fost prins și încătușat pe Aeroportul Otopeni, chiar în momentul în care încerca să plece din țară. Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru furt calificat. Prejudiciul, însă, nu a fost încă recuperat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Jaf de peste 100.000 de euro în Târgu Jiu. Hoții au dat lovitura la pont, în apartamentul unui tânăr de 21 de ani