Antena Meniu Search
x

Video Jandarm mort pe centura Gherla din Cluj. Mircea a sfârşit pe loc, după ce s-a înfipt cu maşina într-un cap de pod

Sfârşit cumplit pentru un jandarm din Maramureş. Militarul a murit pe loc, luni seară, în urma unui accident teribil produs pe un drum din localitatea Bunești, judeţul Cluj. 

De Veronica Micu la 09.03.2021, 14:46

Mircea Gălătuș avea 50 de ani şi era din comuna Dumbrăvița, județul Maramureș.

Aseară, în jurul orei 22.30, jandarmul era la volanul maşinii sale şi conducea din direcția municipiului Gherla înspre Dej când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus şi s-a izbit violent de un cap de pod.

ISU Cluj

Impactul a fost fatal pentru jandarmul din cadrul IJJ Maramureș.

"La data de 8 martie a.c., în jurul orei 22.30, pe DN1C, în localitatea Bunești, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia conducătorul autoturismului a decedat. Din primele date, bărbatul de 50 de ani, din comuna Dumbrăvița, județul Maramureș, care se deplasa din direcția municipiului Gherla înspre Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, iar ulterior a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod", a transmis IPJ Cluj.

ISU Cluj

Militarul, care lucra la compartimentul ordine și siguranță publică, era singur în mașină.

Colegii acestuia au transmis un mesaj emoționant pe Facebook:

"Suntem profund îndurerați de pierderea camaradului nostru, plt. adj. șef Gălătuș Mircea, care a plecat la ceruri ieri, 08 martie 2021.

În semn de prețuire pentru camaradul nostru, personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș este alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui ce a fost un bun coleg, prieten, soț și tată, rugându-l totodată pe Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace.

Condoleanțe familiei îndoliate!".

Ce spune ISU Cluj

Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate în cursul nopții trecute pentru a descarcera o persoană dintr-un autoturism ieșit în afara pății carosabile, pe raza localității Bunești.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 22.30, iar la fața locului a fost găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, intrat în coliziune cu un podeț peste canalul de colectare a apelor pluviale de pe marginea părții carosabile. Înăuntrul autoturismului se afla un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. De asemenea, în jurul autoturismului erau scurgeri de hidrocarburi, ceea ce au îngreunat acțiunea salvatorilor în apropierea vehiculului instabil și aflat pe o suprafață foarte alunecoasă.

Accesul la corpul bărbatului a fost realizat cu echipamentele hidraulice ale modulului de descarcerare, după care a fost extras și predat instituțiilor abilitate.

- Articol realizat cu ajutorul imaginilor și informațiilor obținute de reporterii Observator Alex Prunean și Simona Vasiac -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Jandarm mort pe centura Gherla din Cluj. Mircea a sfârşit pe loc, după ce s-a înfipt cu maşina într-un cap de pod