Antena Meniu Search
x

Jandarmeria Română a sărbătorit 172 de ani. Sute de copii au admirat tehnica folosită de jandarmi în misiuni

Jandarmeria Română a sărbătorit 172 de ani de la înfiinţare organizând mai multe activități educative în Parcul Herăstrău. Sute de copii s-au plimbat printre standurile expoziționale, alături de părinți, şi au admirat tehnica folosită de jandarmi în misiuni. Iar în Suceva, cei mici au fost invitaţi să planteze copaci alături de oamenii în uniformă.

de Redactia Observator

la 03.04.2022, 08:47

Vezi și

Jandarmeria Română şi-a sărbatorit ieri ziua printr-un eveniment de promovare în Parcul Herastrău. Copiii care au venit la eveniment au putut admira maşinile din dotarea instituţiei, câinii folosiţi în misiuni, dar şi armamentul din dotare. Cei mai curajosi dintre copii au putut încerca şi tiroliana montată special, care este utilizată, de obicei, de jandarmii montani. "După cum bine aţi văzut, colegii au prezentat anumite tehnici de antrenament legate de kick box, legate de jiu-jitsu, kick box brazilian", a declarat Aktug Nebahat, sublocotenent.

Şi în Suceava jandarmii au organizat evenimente pentru copii. Cei mici au fost invitaţi să planteze pomi în apropierea poligonului de la Mihoveni. Ziua Jandarmeriei Române este sărbătorită în fiecare ani, pe 3 aprilie. Alte evenimente aniversare vor avea loc şi astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Jandarmeria Română a sărbătorit 172 de ani. Sute de copii au admirat tehnica folosită de jandarmi în misiuni