Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jandarmii au plecat din mijlocul petrecerii din Herestrău: "Vă mulțumim și distracție plăcută" (video)

Jandarmii au plecat din mijlocul petrecerii din Herestrău, de sâmbătă seara, transmițând un mesaj celor strânși în fața unei terase: "Vă mulțumim și distracție plăcută".

de Cosmin Stăniloiu

la 18.05.2020 , 10:02

Coronavirus în România Jandarmii au fost în Herăstrău și au plecat - Captură video
  • O terasă din Herestrău a găzduit o petrecere cu zeci de tineri.
  • Aproape nimeni nu purta mască, distanțarea nu era respectată.

Zeci de tineri s-au adunat, sâmbătă seara, pentru a petrece în Parcul Herăstrău la un party în aer liber. Un restaurant din parc şi-a reluat activitatea şi a oferit mâncare şi băutură la pachet, dar oamenii au rămas în apropiere şi au început distracţia.

Mai multe imagini postate pe Facebook surprind tineri care stau în picioare, adunaţi în grupuri, la una dintre terasele din parc unde muzica era dată la maxim de un DJ care părea pregătit din timp pentru party. Atmosfera de relaxare şi vacanţă a fost prezentă însă pe tot timpul zilei în Parcul Herăstrău.

Au dansat şi au cântat ore în şir, ca să recupereze timpul pierdut în ultimele două luni, când restricţiile impuse de apariţia coronavirusului i-au ţinut în case.

Articolul continuă după reclamă

La petrecerea de seara, niciunul dintre tinerii filmaţi nu purta mască, iar între ei nu se păstrau regulile privind distanţarea socială.

Pe acelaşi subiect

Un echipaj de jandarmi a fost filmat lângă terasă, vorbind cu petrecăreții: "Vă mulțumim, distracție plăcută!", se aude un jandarm, după ce tânărul care punea muzică a spus: "Vă rugăm, distanța corespunzătoare, altfel, plecăm acasă."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O tânără a surprins momentul și a postat filmarea pe Facebook, alături de textul: "Azi a fost mare party la Funky Lounge Herăstrău, normal fără măști sau distanțare socială. A venit și poliția care le-a zis: "Păstrați distanța și distracție plăcută!" Apoi au plecat în grabă ca să nu deranjeze."

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Jandarmii au plecat din mijlocul petrecerii din Herestrău: "Vă mulțumim și distracție plăcută" (video)