Antena Meniu Search
x

Video Jessie J, show total la Timişoara: una dintre melodii, tradusă în limbajul semnelor. Spectacolul a marcat încheierea programului cultural "Timișoara Capitală Europeană a Culturii"

Jessie J a făcut show la Timișoara! Concertul artistei britanice a marcat, simbolic, încheierea programului cultural "Timișoara Capitală Europeană a Culturii". Piaţa Unirii a fost ocupată de mai bine de 20.000 de spectatori, mulţi veniţi special pentru această seară. Organizatorii spun că şi la anul vom avea parte de evenimente memorabile în oraşul de pe Bega.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 10.12.2023, 20:33

Vezi și

Au fost emoţii şi aplauze la ultimul concert oficial din Capitala Culturală Europeană. Alături de Jessie J au cântat zeci de mii de oameni, mulţi veniţi special din ţară şi de peste graniţă pentru eveniment. Un moment special al serii a fost când una dintre melodii a fost tradusă în limbajul semnelor. 120 de autocare cu turiști străini au venit la Timișoara pentru marea încheiere. Artista nu a dezamăgit.

Deși programul "Timișoara Capitală Culturală Europeană" a ajuns la final, festivitatea de închidere este doar simbolică, spun organizatorii. La anul, sunt organizate multe evenimente culturale de anvergură. Din februarie și până în prezent, peste 1,3 milioane de turiști au ajuns în orașul de pe Bega.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Jessie J, show total la Timişoara: una dintre melodii, tradusă în limbajul semnelor. Spectacolul a marcat încheierea programului cultural "Timișoara Capitală Europeană a Culturii"