Antena Meniu Search
x

Jose Carreras, ultimul concert în România

În această seară, marele tenor Jose Carreras ne va încânta pe noi, românii. Ne va încânta live, pentru că altfel a făcut-o deja demult. Artistul va urca pe scena de la Romexpo

Vezi și

În această seară, marele tenor Jose Carreras ne va încânta pe noi, românii. Ne va încânta live, pentru că altfel a făcut-o deja demult. Artistul va urca pe scena de la Romexpo

Asta şi-ar dori să facă şi atunci când nu va mai urca pe marile scene ale lumii. "Voi avea mai mult timp. Voi încerca să profit, să citesc mai mult, să îmi îmbogăţesc cunoştinţele, să ascult cât mai multă muzică".

Muzica rămâne marea lui dragoste. Pe lângă asta, însă mai are o pasiune. "Sunt fan al sportului, în special fotbal. Să urmăresc ce face echipa mea preferată, Barcelona, să merg la meciuri".

La 69 de ani, artistul spaniol priveşte cu drag în urmă dar şi cu emoţie. În 1987 a fost diagnosticat cu leucemie galopantă iar medicii i-au dat 10% şanse de supravieţuire. Operaţiile şi tratamentele l-au lăsat fără avere. Atunci, a primit ajutor de la o fundaţie înfiinţată de cel mai mare rival al său de atunci: Placido Domingo.

Acum, artistul vrea să se retragă. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul său de rămas-bun, cel prin care îşi propune să ajungă în zeci de ţări, în faţa fanilor din întreaga lume. În această seară, Jose Carreras cântă live la Bucureşti.

Bilete mai sunt. Organizatorii au şi o surpriză. Cine cumpără un bilet, primeşte unul gratis. La Observatorul orei 19, vedeţi cum a devenit Carreras unul dintre cei mai cunoscuţi tenori ai lumii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Jose Carreras, ultimul concert în România