Antena Meniu Search
x

Misterul din spatele tentativei de sinucidere a judecătoarei din Argeș, mamă a doi copii

Gest şocant al unei judecătoare din Argeş, care a încercat să-şi pună capăt zilelor în această dimineaţă.

Vezi și

Gest şocant al unei judecătoare din Argeş, care a încercat să-şi pună capăt zilelor în această dimineaţă. Gabriela Iordache, fost preşedinte al Judecătoriei Piteşti, a fost salvată în ultima clipă chiar de soţul ei, care a găsit-o într-o anexă a locuinţei.

Era ora 5 şi şapte minute dimineaţa, când un apel la 112 cerea ajutorul de urgenţă al medicilor. Gabriela Iordache, judecătoare şi fost preşedinte al Judecătoriei Piteşti, era în stare gravă, după o tentativă de sinucidere. 

Femeia a parasit dormitorul in jurul orei 5 dimineata si s-a dus intr-o magazie de langa casa. Impacientat ca vreme de minute judecătoarea nu s-a intors, sotul a plecat sa o caute. Cand a vazut in ce stare e atunci cand a gasit-o, a sunat imediat la 112.

Mihai Pascu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş: "Pacienta a fost gasită de catre colegii de pe echipajul SMURD Terapie Intensivă la 5 şi un sfert, aflându-se în şoc hemoragic."

Femeia, mamă a doi copii, a lăsat un bilet de adio în care a scris că soţul său se va descurca după moartea ei. Dar nu a motivat gestul extrem. Apropiaţii spun că judecătoarea nu ar avea probleme nici în viaţa personală, nici în cea profesională.

Gabriela Iordache a fost saptamana trecuta la serviciu, ca de obicei. Avea o cariera in magistratura de peste 15 ani, iar in 2014 fusese chiar numita presedinte al judecatoriei pitesti. Dupa cateva luni a renuntat insa la functia de conducere din cauza tensiunilor a spus ea, atunci. 

Deşi medicii din Piteşti au reuşit să o stabilizeze, starea ei era mult prea gravă. Câteva ore mai târziu, a fost transferată la spitalul Floreasca, din Capitală. 

Poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a afla ce anume a împins-o spre suicid, însă nu au foarte multe indicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Misterul din spatele tentativei de sinucidere a judecătoarei din Argeș, mamă a doi copii