Antena Meniu Search
x

Kassandra Rotariu se pregătește de operaţia cu numărul 38

Generaţia de aur a fotbalului românesc a jucat azi în careul Kassandrei. Au vrut să-i dea o mână de ajutor fetiţei fotbalistului Iosif Rotariu. Pleacă la operaţia cu numărul 38

Vezi și

Generaţia de aur a fotbalului românesc a jucat azi în careul Kassandrei. Au vrut să-i dea o mână de ajutor fetiţei fotbalistului Iosif Rotariu. Pleacă la operaţia cu numărul 38

Steaua aniversează astăzi cea mai mare performanţă din istoria fotbalului, câştigarea Cupei Campionilor Europeni. Au sărbătorit în teren victoria, la Cheile Grădiştei, acolo unde Kassandra îi răsplăteşte cu un zâmbet şi cu bucurie. 

Asta şi-a dorit dintotdeauna Kassandra. Să se joace, ca orice copil de vârsta ei. La Cheile Grădiştei, fetiţa salvată de soţii Rotariu, şi-a făcut repede prietene. Printre ele, fata lui Duckadam, Julianne.

Kassandra râde din tot sufletul. Se simte precum prietenele ei. Sare, se urcă pe tobogan.A uitat de cicatrici, de operaţii. Operaţii cărora şi un om în toată firea le-a pierdut şirul.

Cu zâmbetul ei, Kassandra a cucerit generaţia de aur a fotbalului românesc. Steaua '86, care astăzi împlineşte 29 de ani de când a câştigat cupa campionilor europeni, la Sevilla. Şi tot astăzi, marii fotbalişti, dar şi artiştii joacă şi pentru Kassandra. Ca să strângă bani pentru următoarea intervenţie.

Bucuria de a fi alături de Kassandra a fost şi a lui Daniel Osmanovici. Colegul nostru a stat 37 de ore în direct.

Cei 100 de mii de euro strânşi vor asigura operaţiile Kassandrei de acum în colo. Acum trebuie să meargă în Canada. Kassandra a fost adoptată de familia fostului internaţional Iosif Rotariu după ce a fost maltratată de către bunica sa. Mama ei a abandonat-o. Bunica a chinuit-o, a bătut-o până i-a rupt oasele, a ars-o cu ţigara şi a lăsat-o să moară de foame.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Kassandra Rotariu se pregătește de operaţia cu numărul 38