Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis: "Nu renunțați la vot din cauza unui guvern incompetent"

Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe românii care stau la cozi în străinătate, pentru a vota la Alegerile Europarlamentare 2019 sau la Referendumul pentru justiție să nu își piardă răbdarea și să nu renunțe la vot, "din cauza unui guvern incompetent".

de Bogdan Chiritescu

la 26.05.2019, 16:37

Klaus Iohannis, la votul pentru Alegerile Europarlamentare 2019 și Referendum pentru justiție
Klaus Iohannis, mesaj de susținere pe Facebook pentru românii care stau la cozi, la secțiile de votare din Diaspora - Klaus Iohannis via Facebook

Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat, într-un mesaj publicat pe Facebook, pe românii care stau la cozi în străinătate, pentru a vota la Alegerile Europarlamentare 2019 sau la Referendumul pentru justiție, să nu își piardă răbdarea și să nu renunțe la vot, "din cauza unui guvern incompetent".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Klaus Iohannis a votat în jurul orei 10:00, la Liceul Jean Monnet din Bucureşti. Acesta a precizat că îi îndeamnă pe români să meargă la vot "pentru a schimba imaginea României". Mai multe detalii AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis: "Nu renunțați la vot din cauza unui guvern incompetent"