Antena Meniu Search
x

La 16 ani, un adolescent fără permis şi cu o maşină furată și-a băgat doi prieteni în spital

Fără permis de conducere şi cu o maşină furată, un băiat de 16 ani și-a băgat doi prieteni în spital. S-a întâmplat într-o localitate din Buzău.

Vezi și

Fără permis de conducere şi cu o maşină furată, un băiat de 16 ani și-a băgat doi prieteni în spital. S-a întâmplat într-o localitate din Buzău. Băiatul i-a luat unchiului mașina din curte și a plecat la plimbare împreună cu cei doi amici.

Într-o bordură de beton a unui pod de pe marginea drumului, maşina s-a oprit violent. Izbitura puternică a scos oamenii din localitatea Stănceşti din case. 

La volan era un adolescent de doar 16 ani. Băiatul luase maşina din curtea unui unchi - fără ştirea adultului. Şi şi-a mai luat şi doi amici cu el la plimbare. Ambii au ajuns la spital. Şoferul a scăpat în schimb cu doar câteva zgârieturi. 

Adolescentul nu a apucat să ajungă prea departe cu maşina. Din cauza vitezei cu care a intrat în curbă, dar și a lipsei de experiență, a ieşit de pe şosea și a intrat în șanțul de la marginea drumului. 

Polițiștii au început acum urmărirea penală pe numele tânărului, pentru vătămare corporală din culpă şi pentru conducere fără permis. Starea unuia dintre prietenii lui este mai gravă. Tânărul a fost adus azi dimineaţă la un spital din Capitală. Celălalt este în afara oricărui pericol şi rămâne internat la spitalul din Buzău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » La 16 ani, un adolescent fără permis şi cu o maşină furată și-a băgat doi prieteni în spital