Antena Meniu Search
x

Repetiţie generală pentru parada de 1 Decembrie, la Alba Iulia

La Alba Iulia, militarii se pregătesc intens pentru parada de 1 Decembrie. Iar turiştii şi localnicii au ieşit pe străzi, ca să vadă cât mai de aproape ce se întâmplă.

de Redactia Observator

la 29.11.2019, 16:47

Vezi și

La Alba Iulia, militarii se pregătesc intens pentru parada de 1 Decembrie. Iar turiştii şi localnicii au ieşit pe străzi, ca să vadă cât mai de aproape ce se întâmplă. Însă, dacă doriţi să fiţi prezenţi pe 1 decembrie de Ziua Naţională a României va trebui să aveţi foarte mult noroc. Majoritatea hotelurilor nu mai au niciun loc liber.

De pe margine, turişti sau simpli locuitori ai oraşului imortalizează momentele impresionante. Doar este repetiţia generală a forţelor angrenate să participe la Parada Militară de 1 decembrie, atunci când România va împlini 101 ani de la Marea Unire.

Peste 1.400 de militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, SRI, participă la această paradă militară şi peste 115 mijloace tehnice la care se enumeră şi cele ale Forţelor Aeriene Române.

La prima repetiţie au participat 18 detaşamente de la diferite structuri militare, care au defilat prin faţa celor veniţi să le admire. Însă, pentru ca totul să iasă perfect de Ziua Naţională a României, militarii au defilat şi astăzi timp de patru ore.

Hotelurile şi pensiunile din Alba Iulia sunt rezervate în acest weekend în proporţie de 90%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Repetiţie generală pentru parada de 1 Decembrie, la Alba Iulia