Antena Meniu Search
x

L-a crezut soțul ideal, dar el era trimis doar să o spioneze

Jacqui e o femeie simplă care tocmai a fost răsplătită cu 425 000 de lire sterline din partea Poliției Metropolitane din Londra pentru trauma pe care a suferit-o după ce a descoperit că tatăl copilului ei era, de fapt, un polițist sub acoperire trimis să o spioneze

Jacqui e o femeie simplă care tocmai a fost răsplătită cu 425 000 de lire sterline din partea Poliției Metropolitane din Londra pentru trauma pe care a suferit-o după ce a descoperit că tatăl copilului ei era, de fapt, un polițist sub acoperire trimis să o spioneze

L-a cunoscut pe Bob Lambert (pseudonimul Bob Robinson)  în 1983. Atunci femeia avea 22 de ani și era implicată activ în mișcarea pentru drepturile animalelor. Lambert, mult mai în vârstă decât ea, s-a îndrăgostit de aceasta. Inițial, s-a oferit să o conducă acasă. Mai târziu, Jacqui s-a îndrăgostit de Lambert și au fost împreună mai mulți ani.

„A fost prima mea dragoste, cu el am avut primul copil și a rămas alături de mine până după a doua aniversare a fiului nostru. Era un tătic responsabil și știu că e un detaliu amuzant, dar aveam și o pisică împreună, deci eram o familie în toată regula" a declarat acesta.

La 25 de ani, Lambert s-a alăturat forțelor de poliție. Mai târziu, acesta a fost mutat și preluat de Echipa Specială de Demonstrații, o unitate top secretă care spiona protestatarii.

În 2012, Jacqui răsfoia ziarul Daily Mail când a văzut o fotografie cu Lambert. Articolul îl descria ca fiind fost ofițer sub acoperire care a lucrat în anii 1980. În articol acesta recunoștea și că avusese un copil cu o activistă. Acea activistă era Jacqui. După aproape 25 de ani fără vreun semn de la soțul ei, femeia a simțit că cerul cade peste ea.

„Acum îmi dau seama că timpul petrecut cu mine era pentru el muncă. Atunci când eu credeam că e la muncă, era în timpul lui liber. În timpul ăsta, părinții mei l-au tratat ca pe un ginere. Sora mea îl trata ca pe un cumnat. A apărut în toate fotografiile de familie și de fapt era o fantomă. Nu eram nimic pentru el."

În prezent, Lambert este expert în islamofobie. Într-n interviu, acesta declara:

„Acum că mă uit în urmă, pot spune doar că îmi regret sincer acțiunile. Cer iertare femeilor afectate. Cred că am făcut greșeli grave pe care le regret și sper să învăț din ele."

În tot timpul petrecut cu Jacqui, Lambert a fost căsătorit și a avut doi copii. Ulterior, viața personală a lui Lambert a luat o altă întorsătură: cei doi copii pe care i-a avut cu prima soție au murit de o boală genetică rară pe care ar fi putut-o moșteni și fiul lui Jacqui.

După ce a aflat adevărul despre Lambert, Jacqui a avut o cădere nervoasă.

„Am fost foarte bolnavă și psihiatrul meu de la spitalul Priory crede că ar trebui să iau banii și să-i las să facă ce vrea, pentru că trebuie să închei capitolul ăsta și să-mi văd mai departe de viața mea" a declarat aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » L-a crezut soțul ideal, dar el era trimis doar să o spioneze