Antena Meniu Search
x

Video "L-a făcut praf! Fii atent că a luat şi maşinile astea!" Un șofer a făcut prăpăd aseară în București. Șase mașini distruse, trei oameni la spital

Neatenţia unui şofer a distrus şase maşini aseară, în Sectorul 4 al Capitalei. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul nu s-a asigurat şi a tăiat calea unui autoturism care venea de pe contrasens. În urma accidentului, trei oameni au ajuns la spital, iar pagubele materiale sunt semnificative.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 03.03.2023, 07:54

Vezi și

A venit unul tare de acolo, cred, şi l-a făcut praf! Fii atent că a luat şi maşinile astea!

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu din Sectorul 4 al Capitalei. Şoferul care ar fi provocat accidentul a încercat să intre pe o stradă adiacentă, însă nu s-a asigurat. De pe contrasens venea cu viteză un alt şofer, care nu a apucat să frâneze la timp.  

Dânşii veneau din partea aceea, au încercat să facă stânga, să treacă în partea asta şi i-a tăiat calea. Avea foarte mare viteză.

Ana Grigore - reporter Observator: Alte patru autoturisme parcate pe marginea şoselei au fost grav avariate, după ce una dintre maşinile care s-au lovit violent în intersecţie a ricoşat în acestea. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Erau cinci oameni în cele două maşini aflate în trafic. Trei dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au ajuns la spital. 

A scos fata din maşină, o fată tânără, a scos-o din maşină, a băgat-o în salvare, în SMURD. 

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "L-a făcut praf! Fii atent că a luat şi maşinile astea!" Un șofer a făcut prăpăd aseară în București. Șase mașini distruse, trei oameni la spital