Antena Meniu Search
x

La mulți ani, Antena 1! Florin Ristei povesteşte, în platoul Observator, cu era acum 24 de ani

Antena1 a crescut alături de generaţii de români. Unii dintre ei au ajuns chiar să lucreze acum la televiziunea la care se uitau când erau mici.

Vezi și

Antena1 împlineşte astăzi 24 de ani de când vă intră în case şi deja intră în casele copiilor dumneavoastră de asemenea, pentru că Antena1 a crescut alături de generaţii de români. Unii dintre ei au ajuns chiar să lucreze acum la televiziunea la care se uitau când erau mici.

Este şi cazul lui Florin Ristei, care a spart ecranele şi a învins traficul din Bucureşti, iar acum este în platou alături de Mihaela Călin în direct din platoul Prietenilor de la 11.

Avea 6 ani şi era la începutul carierei sale în muzică.

"Atunci mi-a pus mama vioara-n mână", mărturiseşte amuzat Ristei. Artist de mic, Florin a cochetat cu televiziunea de la 12 ani, când a prezentat un concurs de talente pentru copii.

'Când eşti copil, totul ţi se pare floare la ureche, am avut noroc că s-au întâmplat toate în perioada aceea. Dacă se întâmplau la 18-20 de ani, poate însemna altceva'.

Florin Ristei rămâne fără doar şi poate unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi ai emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1. Artistul a uimit publicul şi juriul mai ales cu rolurile sale de feminine, când a acceptat să urce pe scenă chiar pe tocuri ca să ducă la bun sfârşit interpretări ale marilor artiste ale lumii, precum Tina Turner, Lara Fabian sau chiar Angela Similea!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » La mulți ani, Antena 1! Florin Ristei povesteşte, în platoul Observator, cu era acum 24 de ani