Antena Meniu Search
x

Video La nici 2 ani, un copilaş a murit de mâna iubitului mamei sale. Criminaliştii au stabilit cauza decesului. Detalii cumplite din casa din Braşov: "Groaznic ţipa!"

Caz şocant în Braşov! Un copil de un an şi şapte luni a fost ucis în bătaie chiar de cel care ar fi trebuit să aibă grijă de el. Medicii legişti au stabilit ca şi cauză a decesului ruperea traumatică a unui vas cerebral. Criminaliştii spun că băieţelul a fost ţinut şi nemâncat, iar acest fapt a dus la modificarea corpului bebeluşului. Vinovat ar fi concubinul mamei, un tânăr de 21 de ani, care a fost reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte şi rele tratamente aplicate minorului. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 04.07.2023, 07:39

Vezi și

Ororile s-au petrecut în apartamentul în care cei trei locuiau cu chirie. Copilul ar fi fost bătut cu sălbăticie chiar de concubinul mamei, un tânăr de 21 de ani. "În perioada iunie-iulie 2023, i-a aplicat minorului, în vârstă de 1 an şi 7 luni, lovituri de o intensitate ridicată în zone diferite ale corpului, cum ar fi zona toracelui sau a capului",  spune Vlad Teodorescu, Parchetul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov.

Bebeluş ucis în bătaie de iubitul mamei. Caz cutremurător în Braşov

În nici cei doi ani de viaţă copilul a fost tratat în cel mai groaznic mod posibil. Raportul medico-legal şi declaraţiile martorilor au scos la iveală detaliile cutremurătoare. "Inculpatul a neglijat alimentaţia minorului producându-se modificări scheletice şi organice, ca urmare a unei alimentaţii deficitare", adaugă Vlad Teodorescu, Parchetul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov.

Întreaga dramă a ieșit la iveală luni dimineață, după ce copilul a murit la spital. A fost adus la UPU după ce mama şi concubinul acesteia s-au speriat că băieţelul nu mai respira. Vecinii spun că certurile între cei doi erau la ordinea zilei. "Lucrătorii Secţiei 3 de Poliţie din Municipiul Braşov au sigilat apartamentul în care locuiau copilul, mama şi tatăl. Însă, în faţa apartamentului, încă se văd urme ala scandalului petrecut cu trei zile înaintea decesului", transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Mărturiile vecinilor: "Groaznic ţipa!"

"Un domn din faţa blocului i-a spus că cheamă Poliţia. Şi ea s-a rugat frumos, că are situaţia sub control, să nu cheme Poliţia", povesteşte o vecină. "Eram împreună în bucătărie, am auzit o femeie ţipând. Groaznic ţipa! Şi a ieşit soţul meu pe geam, s-a uitat, a apărut un bărbat care i-a spus femeii să nu mai ţipe că o aude toată strada. Era foarte obraznic. Când femeia începea să mai urle, că urla, ieşe pe geam şi zicea: Ajutor, mă violează! Deci, el făcea aceste lucruri", spune o altă vecină.

Mama copilului are 26 de ani și era mai mereu plecată de acasă, chiar și noaptea, timp în care copilul râmânea în grija suspectului, spun anchetatorii. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi dus astăzi în faţa unui judecător cu propunerea de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » La nici 2 ani, un copilaş a murit de mâna iubitului mamei sale. Criminaliştii au stabilit cauza decesului. Detalii cumplite din casa din Braşov: "Groaznic ţipa!"