Antena Meniu Search
x

Cristina Stamate a părăsit această lume, la nici 24 de ore de când Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum

Este iar doliu în marea familie a artiştilor. Cristina Stamate, o stea a teatrului de revistă românesc, a pierdut de dimineaţă lupta pentru viaţă.

Vezi și

Este iar doliu în marea familie a artiştilor. Cristina Stamate, o stea a teatrului de revistă românesc, a pierdut de dimineaţă lupta pentru viaţă. Artista de 71 de ani era internată de câteva zile la terapie intensivă, la Spitalul Floreasca, după o suferinţă mai veche.

La teatrul Constantin Tănase, imaginile durerii nu mai au nevoie de cuvinte. Cu privirile înlăcrimate, angajaţii dezlipesc pozele cu Stela Popescu... şi le pun pe cele cu Cristina Stamate. În cabina pe care cele două mari actriţe au împărţit-o, candela arde acum lângă un trandafir roşu, în faţa pozei Cristinei. 

ALEXANDRU ARŞINEL, actor:

Un suflet extraordinar, sărea imediat în ajutor...

Un om care a ars ca o flacără pentru teatru şi prieteni. Dar inima mare a Cristinei a cedat, la un moment dat, în urmă cu doi ani. În ianuarie 2015, actriţa a suferit o operaţie pe cord deschis, cu trei by-pass-uri.

Şi-a revenit şi s-a întors pe scenă. Prietenii spun însă că durerile o chinuiau în ultima vreme. În urmă cu o lună, artista de 71 de ani a suferit un accident vascular cerebral. A mai dus-o pe picioare o perioadă... În ziua în care a murit Stela Popescu, a fost găsită inconştientă în casa de pe Brezoianu şi internată la spitalul Floreasca. Iar astăzi de dimineaţă, la ora 6 şi jumătate, Cristina Stamate a plecat dintre noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cristina Stamate a părăsit această lume, la nici 24 de ore de când Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum