Antena Meniu Search
x

Urmărire de coşmar, surprinsă la Sovata! O femeie a fost alergată de un urs în centrul staţiunii. Animalul flămând a mai dat un atac

Imagini şocante în staţiunea Sovata. Camerele de supraveghere au surprins momentul când o femeie este alergată de urs.

Vezi și

Imagini şocante în staţiunea Sovata. Camerele de supraveghere au surprins momentul când o femeie este alergată de urs. Chiar în centrul oraşului. Iar într-o localitate din apropiere, oamenii şi-au pus garduri cu sârmă electrică, de frica animalelor.

O femeie aleargă îngrozită, pericolul e chiar în spatele ei. Un urs de peste o sută de kilograme o fugăreşte pe stradă, în staţiunea Sovata.

Scena şocantă s-a repetat câteva ore mai târziu, în zona lacului din centrul oraşului. Lacul Ursu a fost vizitat la ceas de seară de animalul flămând. 

Din fericire, nu a rănit pe nimeni, dar în staţiune domneşte teroarea. Pericolul pândeşte zi şi noapte, la orice pas. 

La câţiva kilometri de oraş, în localitatea Bezid, o ursoaică cu pui a intrat în 10 gospodării, a rupt gardurile şi a sfâşiat oi şi păsări. 

În judeţul Mureş, sunt 1.500 de urşi. La primăria Sovata, ajung  săptămânal cel puţin 5 plângeri de la locuitori. Cu toate acestea, autorităţile nu au luat nicio măsură să-i protejeze pe oameni.

Problema urşilor din România a depăşit graniţele ţării. Publicaţia The Guardian critică lipsa de reacţie a autorităţilor române, după atacurile repetate ale animalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Urmărire de coşmar, surprinsă la Sovata! O femeie a fost alergată de un urs în centrul staţiunii. Animalul flămând a mai dat un atac