Antena Meniu Search
x

Video La un pas de tragedie: Autoturism căzut pe calea ferată în Vâlcea. Trei persoane au fost transportate la spital

Accident rutier spectaculos pe centura oraşului Călimenăşti, din judeţul Vâlcea. Un autoturism a sărit de pe şosea şi a căzut pe calea ferată. Patru persoane se aflau în maşină, trei dintre ele fiind transportate la spital.

de Monica Palade

la 21.09.2021, 21:29

Vezi și

Pompierii militari au intervenit la faţa locului cu două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu o ambulanță.

Trei persoane au fost transportate către UPU Vâlcea, cea de-a patra a refuzat, însă, să meargă la spital. Toate persoanele sunt conștiente, cooperante și stabile hemodinamic. Traficul feroviar nu a fost afectat, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

Ce spun poliţiştii 

Potrivit poliţiştilor de la Serviciului rutier și Poliției orașului Călimănești s-a intervenit la un accident rutier în orașul Călimănești, pe DN7CC la kilometrul 6. Din primele date, în urma accidentului ar fi rezultat patru victime acestea fiind conștiente. Se pare că un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi ajuns pe acostamentul căii ferate. Nu a fost afectat nici traficul rutier și nici cel feroviar. Trei persoane au fost transportate la spital în urma accidentului de la Călimăneşti, pasagerii autoturismului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » La un pas de tragedie: Autoturism căzut pe calea ferată în Vâlcea. Trei persoane au fost transportate la spital