Antena Meniu Search
x

La un pas de tragedie, în Iași. Cinci copii au fost răniți în urma unui accident rutier. Unul dintre șoferi avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat

Cinci copii şi trei adulţi au fost răniţi, duminică, într-un accident rutier produs în comuna Ciurea din judeţul Iaşi. În accident au fost implicate două maşini.

de Redactia Observator

la 05.07.2021, 09:36

Vezi și

Într-una dintre ele se aflau şapte persoane, iar în cealaltă doar şoferul. În urma coliziunii, patru copii au ajuns la spital cu mai multe contuzii, în timp ce doi dintre adulţi au fost internaţi cu fracturi.

Un alt adult a refuzat transportul la spital, iar un copil de 14 ani a rămas la domiciliu, după ce părinţii au refuzat ca acesta să fie dus la o unitate medicală.

Din primele informaţii se pare că unul dintre şoferi avea o alcoolemie de 0,35 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » La un pas de tragedie, în Iași. Cinci copii au fost răniți în urma unui accident rutier. Unul dintre șoferi avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat