Antena Meniu Search
x

Video La un pas de tragedie în Teleorman, din cauza unei căruţe nesemnalizate: o maşină a lovit-o în plin. Miraculos, nimeni nu a avut de suferit

Inconştienţa are frâu liber! O căruţă nesemnalizată era să provoace o tragedie în Teleorman. Din cauza întunericului, un şofer nu a văzut-o şi a intrat în plin în ea. Miraculos, toată lumea a scăpat cu viaţă. La începutul lunii, doi fraţi care veniseră în vacanţă, la bunici, tot în Teleorman, au murit după ce au intrat cu maşina într-o căruţă.

de Cătălina Pătru

la 30.08.2021, 20:05

Vezi și

E aproape miezul nopţii. Doi fraţi au oprit căruţa pe drumul judeţean, în faţa unei curţi din Segarcea, să stea de vorbă cu un localnic. Niciunul nu poartă vestă reflectorizantă, iar atelajul abia se zăreşte în întuneric. Un şofer de 23 de ani nu vede capcana de pe şosea şi intră cu toată viteza în căruţă.

Fratele era lângă căruţă. A fost trântit la pământ, iar medicii vor trebui să-i pună o tijă în picior. Şoferul, în schimb, a scăpat teafăr. La fel şi calul. "A intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală", a declarat Teodora Dragolea, de la IPJ Teleorman.

22 de oameni şi-au pierdut viaţa anul acesta în accidente în care au fost implicate căruţe. La începutul lunii, tot pe un drum din Teleorman, doi fraţi de 19 şi 22 de ani au murit din cauza unei căruţe nesemnalizate care transporta fier vechi. Ştefan şi Radu veniseră în vacanţă la bunici. Căruţele sunt interzise pe drumurile naţionale, europene şi pe cele din municipii. Pot circula pe drumurile judeţene şi comunale, dar doar pe margine. Iar după lăsarea serii, căruţaşii sunt obligaţi să poarte veste reflctorizante, iar atelajele trebuie semnalizate cu lumini atât în faţă cât şi în spate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » La un pas de tragedie în Teleorman, din cauza unei căruţe nesemnalizate: o maşină a lovit-o în plin. Miraculos, nimeni nu a avut de suferit