Antena Meniu Search
x

La volan, aproape în comă alcoolică. O șoferiță din Dolj i-a şocat pe poliţiştii de la rutieră, în timpul unui control

O şoferiţă în vâsrtă de 46 de ani i-a şocat pe poliţiştii de la rutieră din Dolj, în timpul unui control. A fost oprită pe o stradă din Craiova, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia era în prag de comă alcoolică.

de Redactia Observator

la 11.07.2023, 12:50

La volan, aproape în comă alcoolică. O șoferiță din Dolj i-a şocat pe poliţiştii de la rutieră, în timpul unui control - Observator

Doi șoferi care se aflau în stare avansată de ebrietate au fost prinși de polițiștii din Dolj. Printre aceștia este o femeie în vârstă de 46 de ani care a fost descoperită pe o stradă din Craiova.

Femeie prinsă beată la volan, pe o stradă din Craiova

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au anunțat că au depistat o femeie din comuna Vela, în timp ce conducea o mașină pe strada Ion Vasilescu, din municipiul Craiova.

„Întrucât aceasta prezenta halenă alcoolică a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sutragerea de la recoltarea de mostre biologice”, au anunțat polițiștii.

Al doilea incident a avut loc în orașul Dăbuleni. Un bărbat din comuna Călărași a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 1.33 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » La volan, aproape în comă alcoolică. O șoferiță din Dolj i-a şocat pe poliţiştii de la rutieră, în timpul unui control