Antena Meniu Search
x

LACRIMI de durere, ŢIPETE sfâşietoare şi sute de oameni la înmormântarea tânărului POLIŢIST MORT la Turceni. "S-a stins cu ochii înlăcrimați!" (VIDEO)

Poliţistul Marinel Nicolae Staicu, în vârstă de doar 27 de ani, a fost condus, ieri, pe ultimul drum, de către familie, colegi şi prieteni.

Poliţistul Marinel Nicolae Staicu, în vârstă de doar 27 de ani, a fost condus, ieri, pe ultimul drum, de către familie, colegi şi prieteni.

Tânărul din Turceni, care se căsătorise în urmă cu o lună și urma să devină tată, a fost înmormântat cu onoruri militare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Încă o pierdere pentru comunitatea noastră: un OM, un soț, un viitor tată, un coleg! A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimați si privirea plină de deznădejde și durere. 

A lăsat în urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu îl poate lua nimeni este inima noastră și unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul colegilor lui. 

Tânărul de 27 de ani, care avea probleme cardiace, a murit duminică seara, la spital, după ce i se făcuse rău acasă. Polițistul se căsătorise în urmă cu o lună și aștepta un copil. 

La câteva ore după anunţul morţii, colegii lui Marinel au transmis pe Facebook un mesaj cutremurător:

"Parcă nu se mai termină zilele negre și îndoliate pentru Poliţia gorjeană. Aseară colegul nostru Marinus Staicu de la Poliţia Turceni ne-a părăsit și a plecat spre o lume mai bună. Dumnezeu să te ierte și să te aşeze lânga cei drepţi Marinus!", au scris colegii poliţistului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » LACRIMI de durere, ŢIPETE sfâşietoare şi sute de oameni la înmormântarea tânărului POLIŢIST MORT la Turceni. "S-a stins cu ochii înlăcrimați!" (VIDEO)