Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi durere la Racoviţeni, după ce un băiat căruia i-a murit mama îşi pierde şi tatăl într-un grav accident rutier

Lacrimi şi durere la Buzău, după ce un băiat de 17 ani, căruia i-a murit mama răpusă de o boală cruntă, şi-a pierdut şi tatăl într-un grav accident rutier.

Lacrimi şi durere la Buzău, după ce un băiat de 17 ani, căruia i-a murit mama răpusă de o boală cruntă, şi-a pierdut şi tatăl într-un grav accident rutier.

Tânărul se află şi el internat în spital cu răni grave, după accidentul cu două microbuze produs pe drumul european E85. Drama familiei a impresionat adânc întreg judeţul Buzău.

Băiatul se afla alături de tatăl său într-o dubă care circula de la Racovițeni către Buzău în momentul în care șoferul, un tânăr de 32 de ani, prieten bun cu cei doi, nu a păstrat distanța față de microbuzul din fața sa, izbindu-se violent de acesta.

Partea din față a dubei a fost strivită în impact, tatăl și fiul de 17 ani rămânând încarcerați.

Ei au fost scoși de un echipaj SMURD, la capătul unor operațiuni de descarcerare contracronometru. Câteva ore mai târziu, tatăl a pierdut lupta pentru viață, rănile suferite fiind mult prea grave.

Fiul său a ajuns la spital cu multiple leziuni, însă medicii au reușit să îl stabilizeze. El se află acum internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău și va fi supus unor investigații medicale amănunțite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere la Racoviţeni, după ce un băiat căruia i-a murit mama îşi pierde şi tatăl într-un grav accident rutier