Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi durere imensă la înmormântarea Andreei, fata ucisă la Movila Vulpii. "Ai grijă de mine, de acolo de sus"

Ieri, Andreea Ştefania, ucisă într-un cumplit accident la Movila Vulpii, în Prahova, a fost înmormântată. Fata ar fi împlinit mâine, 25 noiembrie, 17 ani.

Duminică, 25 noiembrie, Andreea Ştefania ar fi împlinit 17 ani
Lacrimi şi durere imensă la înmormânatarea Andreei, fata ucisă la Movila Vulpii. "Ai grijă de mine, de acolo de sus" - Facebook

Ieri, Andreea Ştefania, ucisă într-un cumplit accident la Movila Vulpii, în Prahova, a fost înmormântată. Fata ar fi împlinit mâine, 25 noiembrie, 17 ani.

Luni seară, destinul adolescentei s-a frânt brusc, pe DN1, într-un accident teribil la Movila Vulpii, în Prahova. Fata a murit pe loc, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un alt autoturism, după ce a pătruns pe contrasens.

Imaginile de la accidentul din Movila Vulpii sunt şocante.

Maşina în care se afla Andreea, condusă de un tânăr de 35 de ani, din Câmpina, s-a făcut praf după ce, în urma impactului, s-a răsturnat în afara carosbilului. Fata nu a avut nicio şansă. S-a stins din cauza rănilor extrem de grave.

Pe acelaşi subiect

Lacrimi pentru Andreea

Ieri, Andreea a fost condusă pe ultimul drum. Prietenii şi familia fetei au umplut pagina de Facebook a fetei cu mesaje de condoleanţe.

Iar iubitul Andreei, Sebastian, a postat o imagine cutremurătoare, însotiţă de un mesaj de adio.

"As vrea sa-ti spun "La revedere! ", din pacate e "Adio!"

Adio iubirea mea ... 

Nu te voi uita niciodata!", a scris  tânărul pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere imensă la înmormântarea Andreei, fata ucisă la Movila Vulpii. "Ai grijă de mine, de acolo de sus"