Antena Meniu Search
x

LACRIMI ŞI DURERE IMENSĂ pentru Ionuţ şi Ioana! Cei doi tineri din Movileni, morţi în CUMPLITUL ACCIDENT din Austria, în urmă cu o lună, au fost aduşi acasă (VIDEO)

În urmă cu o lună, cinci români, printre care şi doi copii, şi-au pierdut viaţa într-un accident produs pe o autostradă din Austria. Se îndreptau spre ţară în c

În urmă cu o lună, cinci români, printre care şi doi copii, şi-au pierdut viaţa într-un accident produs pe o autostradă din Austria. Se îndreptau spre ţară în clipa în care şoferul microbuzului - în vârstă de numai 21 de ani - a pierdut controlul volanului. 

Ionuț Datcu (34 de ani) și soția sa, Ioana (30 de ani), erau pasageri în microbuzul implicat în cumplitul accident. Cei doi lucrau în Germania și veneau acasă pentru a-și cununa finii.

Oboseala şoferului şi viteza le-a adus însă sfârşitul într-o curbă periculoasă.

Ionuţ şi soţia sa au fost repatriaţi după o lună de la accidentul petrecut în Austria. Autorităţile au aşteptat atât timp pentru a identifica toate victimele, în urma prelevării de probe ADN.

Înmormântarea lor va avea loc miercuri, la cimitirul din satul Bacea, potrivit gazetanoua.ro.​

Microbuzul mergea cu 128 de kilometri pe oră când a intrat în parapetul de la marginea drumului. 

Vehiculul venea din Germania şi trebuia să ajungă în Satu Mare. Şoferul apucase să doarmă doar 3 ore, între curse.

Microbuzul înmatriculat în Satu Mare a fost distrus aproape în totalitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » LACRIMI ŞI DURERE IMENSĂ pentru Ionuţ şi Ioana! Cei doi tineri din Movileni, morţi în CUMPLITUL ACCIDENT din Austria, în urmă cu o lună, au fost aduşi acasă (VIDEO)