Antena Meniu Search
x

LACRIMI şi DURERE IMENSĂ pentru un tânăr poliţist din Piteşti. Andrei a murit plină stradă, după ce s-a prăbuşit pe caldarâm. Era căsătorit şi avea doi copilaşi

Caz cutremurător la Piteşti. Sâmbătă după-amiază, un poliţist a murit în plină stradă, în urma unui stop cardio-respirator.

Caz cutremurător la Piteşti. Sâmbătă după-amiază, un poliţist a murit în plină stradă, în urma unui stop cardio-respirator. Tragedia a avut loc în cartierul Războieni.

Bărbatul de 32 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajul SMURD ajuns la faţa locului, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, Andrei Gottwald a încetat din viaţă.

Potrivit epitesti.ro, tânărul era căsătorit și avea doi copii.

Lucra la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date Argeş, instituție a Ministerului Afacerilor Interne. Până în anul 2016 a activat la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Pitești.

Imediat după ce au aflat de moartea lui Andrei, familia şi prietenii au umplut cu mesaje de condoleanţe profilul de Facebook al tânărului Andrei Gottwald.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » LACRIMI şi DURERE IMENSĂ pentru un tânăr poliţist din Piteşti. Andrei a murit plină stradă, după ce s-a prăbuşit pe caldarâm. Era căsătorit şi avea doi copilaşi