Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi durere imensă pentru tânărul de 27 de ani ucis şi abandonat lângă un bloc, în Oradea! Radu a fost condus pe ultimul drum

Tânărul de 27 de ani al cărui cadavru a fost găsit joi, lângă un bloc din Oradea, Radu Cătălin Bogdan pe numele său, a fost înmormântat.

la 12.11.2017, 18:01

Tânărul de 27 de ani al cărui cadavru a fost găsit joi, lângă un bloc din Oradea, Radu Cătălin Bogdan pe numele său, a fost înmormântat sâmbătă, în cimitirul municipal din Oradea.

El a fost condus pe ultimul drum de rude şi prieteni tocmai când anchetatorii anunţau numele celui pe care îl bănuiesc că l-a omorât, Sorin Ioan Rogia, şi el în vârstă de 27 de ani.

Citeşte şi: Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112! El este tânărul suspectat că l-a ucis pe bărbatul găsit aproape dezbrăcat şi cu capul zdrobit, în Oradea

La slujba de înmormântare au participat cam 150 de persoane, aproape toţi rude şi apropiaţi ai părinţilor lui Radu.

Oamenii se arătau stupefiaţi de cruzimea cu care tânărul a fost ucis. Discret, ei povesteau că Radu şi Sorin - despre care încă nu ştiau că anchetatorii l-au anunţat oficial ca suspect principal al crimei - au fost colegi de şcoală generală, dar ani buni au pierdut legătura.

De vreo şase luni, însă, cei doi s-ar fi reîmprietenit. De ce s-au certat şi cum s-a ajuns la o crimă atât de oribilă, cei prezenţi la înmormântare nu-şi puteau explica.

Despre tânărul mort, toţi au avut numai cuvinte de laudă. De asemenea, preotul care a oficiat slujba a precizat că Radu a fost o fire veselă, "cuminte, bun, ascultător", pasionat de lectură, "iubitor de oameni şi de animale".

Absolvent al Colegiului Tehnic Traian Vuia, Radu Bogdan a urmat o şcoală postliceală de asistent de farmacie. După un stagiu de voluntariat la Spitalul Municipal, în vara acestui an el a câştigat prin concurs un post de asistent debutant la farmacia Spitalului Judeţean din Oradea.

Sursa: ebihoreanul.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere imensă pentru tânărul de 27 de ani ucis şi abandonat lângă un bloc, în Oradea! Radu a fost condus pe ultimul drum