Antena Meniu Search
x

Lacrimi și durere pentru asistentul medical Alin Olteanu, răpus de coronavirus. Plâng medicii, asistentele, iar un sobor de preoți a ținut o slujbă emoționantă. VIDEO

Sirenele şi luminile maşinilor de intervenţie au fost aprinse în semn de ultim omagiu, iar colegii lui Alin Olteanu, medici asistente, au început să plângă, în timp ce își luau adio de la el.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.11.2020, 15:56

Vezi și
  • Alin Olteanu a murit, după ce s-a infectat cu coronavirus
  • Asistentul era foarte apreciat pentru felul său de a fi și pentru grija deosebită cu care trata pacienții

Federaţia Naţională Sindicală "Ambulanţa" a organizat un eveniment în memoria asistentului Alin Olteanu de la SAJ Teleorman, care a murit la 49 de ani, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. 

Colegii săi au izbucnit în lacrimi, iar un sobor de preoți a ținut o slujbă, spre veșnica pomenire a celui care a fost Alin Olteanu, asistent la SAJ Teleorman. Bărbatul a fost foarte iubit și apreciat pe plan profesional de toți colegii lui.

Federaţia Naţională Sindicală "Ambulanţa": "Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a celui care a fost colegul nostru, asistent medical Alin Olteanu, în vârstă de 49 de ani, angajat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman, care a căzut la datorie în lupta cu virusul COVID-19. Dumnezeu să odihnească în pace sufletul chemat"

Potrivit unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Teleorman, Alin era de peste 10 ani asistent medical coordonator la Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman – Stația Roșiorii de Vede.

Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman: "Din păcate, inima colegului nostru Alin Olteanu în vârstă de 49 ani, asistent medical coordonator peste 10 ani la Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman – Stația Roșiorii de Vede, a încetat astăzi să mai bată, după zile de luptă acerbă cu acest inamic nevăzut - COVID-19 și speranțe continue într-o minune. Alin era un bun coleg și prieten, iar dispariţia lui atât de timpurie lasă un mare gol în viețile noastre. Acum nu mai este printre noi și in aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie, pentru rude și cei care l-au prețuit, Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman transmite cele mai sincere condoleanțe și aduce un ultim omagiu. Drum lin Alin! Dumnezeu să te aibă în pază!"

Înmormantarea va avea loc în cimitirul din localitatea Alexandria, judeţul Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Lacrimi și durere pentru asistentul medical Alin Olteanu, răpus de coronavirus. Plâng medicii, asistentele, iar un sobor de preoți a ținut o slujbă emoționantă. VIDEO