Antena Meniu Search
x

Video "L-am sunat să vină, a crezut că sunt moartă". Explicaţiile femeii lovite de maşină la Piteşti, după ce nepotul a sărit să o bată pe şoferiţa vinovată

Furios şi iute, un tânăr din Piteşti a sărit să bată o şoferiţă de faţă cu poliţiştii. Agresorul şi-a ieşit din minţi după ce şi-a văzut bunica întinsă pe asfalt. Fusese rănită uşor în timp ce traversa pe trecerea de pietoni de şoferiţa neatentă.

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 20:23

Vezi și

Poliţiştii au fost nevoiţi să-i pună cătuşele nepotului violent ca să-l potolească.

Nepotul femeii a venit să rezolve problema cu pumnii

Tânărul încătuşat este nepotul femeii lovite pe trecerea de pietoni. În timp ce poliţiştii făceau măsurători, iar victima primea îngrijiri medicale, bărbatul a sărit să o bată pe şoferiţă. Când şi-a văzut nepotul încătuşat, bunica a început să ţipe.

"Am sunat pe nepotu-mio ca să-i spun şi el a fost mai nervos, a început să înjure, recunosc. El s-a speriat, a zis că sunt moartă. Şi l-a luat poliţia, i-a dat cu spray în ochi"

Mădălina Epure, purtător cuvânt IPJ Argeş: "Un tânăr de 21 de ani, sosit la faţa locului s-a manifesta agresiv faţă de şoferiţa autoturismului implicat în evenimentul rutier"

Victima de 64 de ani se întorcea de la cumpărături. La jumătatea trecerii de pietoni a fost luată pe capotă de o maşină condusă de o tânără de 21 de ani. În urma accidentului, s-a ales cu un traumatism uşor.

"Mă pomenii acum de dimineaţă cu unchii ei că să ne înţelegem amiabil. Nu. Ce decide legea."

Şoferiţa s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în timp ce nepotul victimei a primit un avertisment din partea poliţiştilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "L-am sunat să vină, a crezut că sunt moartă". Explicaţiile femeii lovite de maşină la Piteşti, după ce nepotul a sărit să o bată pe şoferiţa vinovată